Panda's

Panda’s komen alleen in China voor. Daar leven ze hoog in dichtbeboste bergen. Ze eten bamboe. De reuzenpanda staat op de lijst van ernstig bedreigde diersoorten.
Lees er over op de website van Docukit.
Meer informatie in dit boekje: Junior Informatie, nr. 21 (De Ruiter's Documentatiecentrum). Kijk in de (school)bieb.

Voor kinderen uit groep 5-6

Zoekwoorden

bedreigde dieren china panda's reuzenpanda's

In de bieb
  • Siso-nummer 598.95
  • PIM-rubriek Dieren
Delen
Deel deze site met je vrienden