Zoeken: anna woltz

Ik zoek informatie voor groep:
1 2 3 4 5 6 7 8 leerkrachten iedereen
 • Plaatje Alaska
  Alaska

  Tip van Birgit
  "Dit is het plan voor vandaag: in de eerste vijf uur iets zo briljants doen, dat de hele school meteen weet wie ik ben. Ze moeten me kennen, voordat ze over me horen." (p. 7) Uit: Alaska / geschreven door Anna Woltz.

  x
 • Plaatje De pizza-spion
  De pizza-spion

  Tip van Imke
  "Finn had vannacht een schema gemaakt en precies aan de journalisten verteld, waar het pizza zou regenen. " (p. 88) Uit: De pizza-spion / geschreven door Anna Woltz.

  x
 • Plaatje Gips
  Gips

  Tip van Elsa
  "Ik dacht dat ik onzichtbaar was achter het raam op de eerste verdieping, maar opeens begint mijn vader te zwaaien. Echt, die man kan geen halfuur onthouden dat hij boos is. Er komt extra veel mist uit zijn mond en zijn hele gezicht lacht. Hij wijst naar de slee, steekt zijn duim op en zwaait nog een...

  x
 • Plaatje Anna Woltz
  hetklokhuis.nl
  Anna Woltz

  Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Bekijk deze aflevering van Het Klokhuis.

  x
 • Plaatje Anna Woltz
  annawoltz.nl
  Anna Woltz

  Wil je weten wat de lievelingsboeken en lievelingsdieren van de schrijfster Anna Woltz zijn, neem dan een kijkje op haar website. Daar vind je informatie over deze schrijfster en over haar boeken.

  x
 • Plaatje Anna Woltz geeft schrijftips
  schooltv.nl
  Anna Woltz geeft schrijftips

  Hoe schrijf je een goed boek? Tijdens de Kinderboekenweek in 2016 won schrijfster Anna Woltz de Gouden Griffel voor het beste kinderboek! Ze kreeg de prijs uitgereikt voor haar boek "Gips". Het Zapp Weekjournaal heeft een aantal vragen over dit boek en over het schrijfproces. Bekijk het filmpje op NTR:...

  x
 • Plaatje Anna Woltz op jeugdliteratuur.org
  jeugdliteratuur.org
  Anna Woltz op jeugdliteratuur.org

  Op de Vlaamse website jeugdliteratuur.org lees je interessante weetjes over de schrijster Anna Woltz.

  x
 • Plaatje Anna Woltz op Leesfeest
  leesfeest.nl
  Anna Woltz op Leesfeest

  Lees meer over schrijfster Anna Woltz en haar boeken op de website Leesfeest.

  x
 • Plaatje Anna Alicia leert nee zeggen
  schooltv.nl
  Anna Alicia leert nee zeggen

  Anna Alicia praat in het Schooltv-weekjournaal met Dokter Corrie over haar eerste zoenervaring. Ze vond het best wel moeilijk om op jonge leeftijd 'nee' te zeggen. Ze heeft uiteindelijk gewacht tot ze de juiste jongen tegenkwam. Dokter Corrie praat over de gevaren van seksueel misbruik. Bekijk het filmpje...

  x
 • Plaatje Mawlid an-Nabi (Geboortedag Mohammed)
  beleven.org
  Mawlid an-Nabi (Geboortedag Mohammed)

  Op 3 januari 2015 vieren moslims de geboortedag van de profeet Mohammed. Lees hier meer over deze feestdag.

  x
 • Plaatje Kinderboekenweekgeschenk 2019
  kinderboekenweek.nl
  Kinderboekenweekgeschenk 2019

  Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 schrijft Anna Woltz het Kinderboekenweekgeschenk 'Haaientanden'. Je krijgt het boek cadeau als je in de Kinderboekenweek (2-13 oktober 2010) voor ten minste 10 euro aan kinderboeken koopt. Lees hier meer.

  x
 • Plaatje Mijn bijzonder rare week met Tess (de film)
  stevenwouterlood.nl
  Mijn bijzonder rare week met Tess (de film)

  De film 'Mijn bijzonder rare week met Tess' is gebaseerd op het boek van Anna Woltz. Kijk hier voor meer informatie. Deze film is vanaf 3 juli 2019 te zien in de bioscoop.

  x
 • Plaatje Schrijftips voor spannende verhalen!
  schooltv.nl
  Schrijftips voor spannende verhalen!

  Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw verhaal spanneder wordt? Kinderboekenschrijver Anna Woltz geeft jou een tip. Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Bibi is dol op boeken
  schooltv.nl
  Bibi is dol op boeken

  Bibi is dol op boeken. Gelukkig lezen haar vader en moeder haar elke dag voor. Maar Bibi houdt niet alleen van lezen, ze is ook gek op spelen. En de boeken geven haar een heleboel ideeën om te spelen. Maar wat als papa een boekje over een wild en woest monster voorleest? Bekijk het filmpje op NTR:...

  x
 • Plaatje Kinderboekenweek 2019
  kinderboekenweek.nl
  Kinderboekenweek 2019

  Het motto van de Kinderboekenweek 2019 is 'Reis mee!'. Over voertuigen in kinderboeken. Anna Woltz schrijft het kinderboekenweekgeschenk. André Kuipers schrijft het Prentenboek van de Kinderboekenweek met illustraties van Natascha Stenvert. De Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 2 t/m zondag...

  x
 • Plaatje Een les over het heelal
  schooltv.nl
  Een les over het heelal

  Wist je dat de zon eigenlijk een ster is? Woezel en Pip krijgen samen met Anna en Milo les van Wijze Varen over het heelal. Ga je mee naar de ruimte? Bekijk het filmpje van Woezel en Pip op NTR: Schooltv.

  x
 • Plaatje Gevallen met paardrijden
  schooltv.nl
  Gevallen met paardrijden

  Vera, Anna en Rosa zitten op paardrijden. Toen een van hun paarden op hol sloeg, raakten alle paarden in paniek en vielen de meisjes van hun paard. Best eng. Bekijk de animatie van 1 Minuutje Natuur op NTR: Schooltv.

  x