Nu in het nieuws

 • Plaatje EK handbal vrouwen 2018
  nos.nl
  EK handbal vrouwen 2018

  Het Nederlandse vrouwenteam handbal neemt van 29 november tot en met 16 december 2018 deel aan het EK handbal in Frankrijk. Kijk op de site van de NOS voor meer informatie over dit toernooi.

  x
 • Plaatje WK Hockey mannen 2018
  nos.nl
  WK Hockey mannen 2018

  Van 28 november tot en met 16 december 2018 vindt in Bhubaneswar (India) het wereldkampioenschap hockey voor mannen plaats. Kijk voor meer informatie op de site van de NOS.

  x
 • Plaatje Letterontwerper Gerard Unger overleden
  jeugdbieb.nl
  Letterontwerper Gerard Unger overleden

  Kijk hier voor sites en filmpjes bij het onderwerp van Nieuwsbegrip, begrijpend lezen bij het nieuws van de dag. Deze week: Letterontwerper Gerard Unger overleden.

  x
 • Plaatje Chanoeka
  jeugdbieb.nl
  Chanoeka

  Chanoeka, het Joodse lichtfeest wordt gevierd van 3 december tot en met 10 december 2018. Wil je meer weten bekijk dan deze websites.

  x
 • Plaatje Kerstmis
  jeugdbieb.nl
  Kerstmis

  Kerstbomen, kerstkransjes en het kerstverhaal. Kerstliedjes, kaarsen, kerstballen en natuurlijk lekker kerstvakantie. En hier veel links naar websites, filmpjes en apps over Kerstmis.

  x
 • Plaatje Jeugdjournaal
  jeugdjournaal.nl
  Jeugdjournaal

  Het laatste nieuws lees je op de site van het Jeugdjournaal. Uitgebreide informatie over actuele onderwerpen vind je via 'meer weten over'. Kom zelf en geef via stellingen je eigen mening over actuele zaken. Neem ook eens een kijkje achter de schermen of bekijk oud nieuws van de afgelopen week.

  x
 • Plaatje Wat te doen met vervelend nieuws?
  jeugdjournaal.nl
  Wat te doen met vervelend nieuws?

  Helaas is het nieuws vaak niet vrolijk. Ook in het Jeugdjournaal komen onderwerpen voorbij waarvan je kan schrikken. Over grote rampen, of over moord. Of over andere nare dingen die kinderen meemaken en die in het nieuws komen. Op de website van het Jeugdjournaal vind je allerlei tips hoe hier mee om...

  x
 • Plaatje Jeugdjournaal-app
  jeugdjournaal.nl
  Jeugdjournaal-app

  Check het laatste nieuws! Op de Jeugdjournaal-app vind je de laatste filmpjes, stellingen en uitzendingen van het Jeugdjournaal.

  x
 • Plaatje Kidsweek
  kidsweek.nl
  Kidsweek

  Op de site van Kidsweek Junior lees je het nieuws van vandaag.

  x
 • Plaatje Zapp Weekjournaal
  zapp.nl
  Zapp Weekjournaal

  In het Zapp Weekjournaal zie je het belangrijkste nieuws van de afgelopen week en een vooruitbllik op het nieuws van de komende week. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Bekijk hier de laatste aflevering.

  x
 • Plaatje 7Days
  sevendays.nl
  7Days

  7days is de weekkrant voor 12-16 jarigen. Een krant die het nieuws uit de wereld, ons land en jouw buurt selecteert en uitlegt op een manier die duidelijk is en lekker leest. Op de website vind je ook veel nieuws.

  x
 • Plaatje WOW
  hetklokhuis.nl
  WOW

  Op deze pagina van Het Klokhuis vind je iedere week leuke nieuwe dingen vers van het internet! Leuke filmpjes, toffe apps en meer dingen die je gezien moet hebben!

  x