Zoek op trefwoorden producten

 • Plaatje Wat is een doelgroep?
  schooltv.nl
  Wat is een doelgroep?

  Als je iets wil verkopen, moet je eerst weten wie er op jouw product zit te wachten: je doelgroep. Als je een duidelijke doelgroep hebt, kun je veel meer verkopen! Bekijk het filmpje van Het Klokhuis op Schooltv.nl.

  x
 • Plaatje Gelatine
  hetklokhuis.nl
  Gelatine

  Deze aflevering van Het Klokhuis gaat over gelatine. Lisa legt uit dat gelatine in heel veel producten zit verwerkt. Ze bezoekt een gelatinefabriek om uit te vinden waar gelatine van gemaakt wordt en waar het allemaal in zit.

  x
 • Plaatje Het Klokhuis Onderneemt: Van idee tot plan
  hetklokhuis.nl
  Het Klokhuis Onderneemt: Van idee tot plan

  Om een eigen bedrijf te beginnen, heb je natuurlijk eerst een idee nodig. Hoe kom je nou op een goed idee én hoe weet je of andere mensen ook op jouw idee zitten te wachten? Bekijk deze aflevering van Het Klokhuis.

  x
 • Plaatje Wat is het verschil tussen een product en een dienst?
  schooltv.nl
  Wat is het verschil tussen een product en een dienst?

  Er zijn bedrijven die spullen verkopen, zoals kaasschaven. Dat noem je producten. En er zijn bedrijven die tegen betaling een muur voor je metselen. Dat noem je diensten. Bekijk de animatie van Het Klokhuis op Schooltv.nl.

  x
 • Plaatje Wat is een prototype?
  schooltv.nl
  Wat is een prototype?

  Voordat je je product op de markt brengt, is het slim om er een prototype van te maken. Daarmee test je of je ontwerp wel goed is. Zo kun je de foutjes uit je ontwerp halen, voordat je er miljoenen van gaat laten maken. Bekijk de animatie van Het Klokhuis op Schooltv.nl.

  x
 • Plaatje Wat is een USP?
  schooltv.nl
  Wat is een USP?

  Als je een winkel begint, moet je eerst bedenken wat jouw product uniek maakt: je unique selling point. Als je je kunt onderscheiden van je concurrenten maak je je product aantrekkelijker voor je doelgroep. Bekijk het filmpje van Het Klokhuis op Schooltv.nl.

  x