Zoek op trefwoorden zang

 • Plaatje Nynke Laverman
  hetklokhuis.nl
  Nynke Laverman

  Fado is het Portugese levenslied. Maar door zangeres Nynke Laverman is er nu ook een Friese fado. Lisa wil weten hoe en waarom Nynke haar Friese levensliederen in een Portugees jasje giet. Bekijk deze aflevering van Het Klokhuis.

  x
 • Plaatje Hoe wordt een musical gemaakt?
  willemwever.kro-ncrv.nl
  Hoe wordt een musical gemaakt?

  Op de website van Willem Wever vind je antwoord op deze vraag.

  x
 • Plaatje Musicalschool
  hetklokhuis.nl
  Musicalschool

  Als jonge musicalster moet je dagelijks repeteren. Daarnaast moet je ook gewoon naar school. Maurice kijkt hoe het in zijn werk gaat. Bekijk deze aflevering van Het Klokhuis.

  x
 • Plaatje De Muziekwedstrijd
  demuziekwedstrijd.nl
  De Muziekwedstrijd

  Omdat juist nu, tijdens de corona-crisis, muziek onmisbaar is en ons extra plezier brengt, is er een extra editie van De Muziekwedstrijd. Alle kinderen en jongeren van 4 tot en met 19 jaar kunnen meedoen! Je kunt een filmpje inzenden tot en met 10 mei. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en met ieder...

  x
 • Plaatje Wende Snijders
  hetklokhuis.nl
  Wende Snijders

  Deze aflevering van Het Klokhuis gaat over zangeres Wende Snijders. Wende studeerde in 2003 af aan de Kleinkunstacademie en won verschillende prijzen. Ze zingt in diverse talen en daarnaast acteert ze. Dolores praat met Wende Snijders over haar jeugd en zingen en doet zangoefeningen met haar.

  x
 • Plaatje Zangtechniek
  hetklokhuis.nl
  Zangtechniek

  Een Klokhuisaflevering over zangtechniek. Bart krijgt zangles van zangeres en zangcoach Esther Hart en zijn stembanden worden onderzocht door stemmendokter Jaap van Twisk. Daarnaast volgt hij zangeres Edsilia Rombley als zij, voorafgaand aan haar optreden, een warming-up doet voor haar stembanden.

  x