Zoeken: avondvierdaagse

Ik zoek informatie voor groep:
1 2 3 4 5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje Drie vragen over de avondvierdaagse
  jeugdjournaal.nl
  Drie vragen over de avondvierdaagse

  Het Jeugdjournaal geeft antwoord op drie vragen over de avondvierdaagse: Hoeveel kinderen doen er mee aan de avondvierdaagse? Hoe lang bestaat de avondvierdaagse? Wat zijn de tradities bij de avondvierdaagse? Dit is een bericht van 21 mei 2019.

  x
 • Plaatje Avondvierdaagse liedjes
  avondvierdaagsehoeven.nl
  Avondvierdaagse liedjes

  Loop jij de avondvierdaagse? Als je onderweg liedjes zingt met elkaar schiet het lekker op en heb je de kilometers er zo opzitten. Kijk hier voor de teksten van vrolijke loopliedjes.

  x
 • Plaatje Waarom lopen we de avondvierdaagse?
  jeugdjournaal.nl
  Waarom lopen we de avondvierdaagse?

  Misschien doe jij ook mee aan de avondvierdaagse. Maar waar komt die traditie eigenlijk vandaan? Het Jeugdjournaal heeft het voor je uitgezocht. Je ziet het in dit filmpje. Dit is een bericht van 30 mei 2022.

  x
 • Plaatje Avond4daagse - Home Edition
  avond4daagse.nl
  Avond4daagse - Home Edition

  Ben je niet in de gelegenheid om de Avond4daagse te lopen? Speciaal voor jou is er de Avond4daagse - Home Edition! Je kunt deelnemen van 1 mei t/m 30 september 2023. Overleg wel even met je ouders.

  x
 • Plaatje Avond4daagse
  avond4daagse.nl
  Avond4daagse

  De Avond4daagse is overal in Nederland. Van Zwolle tot Tilburg en van Utrecht tot Assen. Voor alle weetjes over de Avond4daagse en als je wil je weten of er in jouw woonplaats ook een Avondvierdaagse wordt gelopen, neem je een kijkje op deze site.

  x
 • Plaatje Avond4daagse-lied (Kinderen voor Kinderen)
  zapp.nl
  Avond4daagse-lied (Kinderen voor Kinderen)

  Dans en zing lekker mee met het nieuwe lied Avond4daagse van Kinderen voor Kinderen! Speciaal voor hét wandelfeest werd dit nummer geschreven om de Avond4daagse extra feestelijk te maken. Oefen het snel mee en loop zingend en swingend over de finish. Kijk hier voor de songtekst en de bladmuziek.

  x
 • Plaatje Hoe ontstaat een blaar?
  zozitdat.nl
  Hoe ontstaat een blaar?

  Op de website van Zo Zit Dat vind je antwoord op deze vraag.

  x
 • Plaatje Wat is een blaar en waardoor krijg je die?
  willemwever.kro-ncrv.nl
  Wat is een blaar en waardoor krijg je die?

  Op de website van Willem Wever vind je antwoord op deze vraag.

  x
 • Plaatje Wat zijn blaren?
  schooltv.nl
  Wat zijn blaren?

  Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse krijgen veel wandelaars ermee te maken: blaren. Een blaar is een holte tussen verschillende huidlagen, gevuld met bloedplasma. En dat doet pijn! Even met de beentjes omhoog dus, en als het echt niet anders kan: doorprikken maar! Bekijk de Clipphanger op Schooltv.nl.

  x