Zoeken: navo

Ik zoek informatie voor groep:
5 6 7 8 iedereen
 • Plaatje Billy en het Reuzenavontuur
  Billy en het Reuzenavontuur

  Tip van Bobbie
  "Gijs balde zijn vuisten en knikte. Dit was zijn moment... Hij deed zijn ogen dicht en liet een absolute megascheet. Hij was echt gigantisch. Alleen de geur al zou genoeg zijn geweest om alle Kluivers omver te blazen." (p. 124) Uit: Billy en het Reuzenavontuur / geschreven door Jamie Oliver.

  x
 • Plaatje Finland komt bij de NAVO: wat betekent dat?
  kidsweek.nl
  Finland komt bij de NAVO: wat betekent dat?

  Finland is, als 31e land, toegetreden tot de NAVO. Dat is een groep landen die met elkaar samenwerken en elkaar helpen. Wat betekent dit? Op de website van Kidsweek wordt het uitgelegd. Dit is een bericht van 31 maart 2023.

  x
 • Plaatje Wat is de NAVO?
  jeugdjournaal.nl
  Wat is de NAVO?

  In dit filmpje legt het Jeugdjournaal uit wat de NAVO (Noord-Atlantische Verdragsorganisatie) is. Dit is een bericht van 21 maart 2022.

  x
 • Plaatje Belangrijke afspraken voor Zweden en Oekraïne
  kidsweek.nl
  Belangrijke afspraken voor Zweden en Oekraïne

  Belangrijke wereldleiders waren de afgelopen dagen in Litouwen voor de NAVO-top. Dat overleg was extra spannend voor Zweden en Oekraïne. Mogen zij bij de militaire landengroep? Hoe zit dat? Op de website van Kidsweek wordt het uitgelegd. Dit is een bericht van 11 juli 2023.

  x
 • Plaatje Slavernij afgeschaft
  schooltv.nl
  Slavernij afgeschaft

  Voor het werk op de plantages haalt de West-Indische Compagnie slaven uit Afrika. In 1863 schaft Nederland in navolging van Engeland, de slavernij af. Bekijk het filmpje van Histoclips op Schooltv.nl.

  x